Előtetők, polikarbonát teraszfedések

Ha Ön is szeretné esőben is élvezni a teraszát, akkor jó helyen jár!

A terasz vagy előtető fölé szerelt polikarbonát tető jó választás, ha egy világos, ellenálló, tetőt szeretne, ami szép is.

Budapest és Pest megyében vállalom előtetők, kerítések, terasztetők, kerti tárolók és faházak, autóbeállók készítését.

Fa szerkezetű terasztető, autóbeálló, előtető

Fa szerkezetű teraszok, autóbeállók, előtetők, korlátok, tárolók építése BHS, és építési fenyőből. 

Polikarbonát előtető, teraszfedés

Miért válassza a polikarbonátot?

A polikarbonát teraszfedések nagyon vonzóak lehetnek azoknak, akik szeretnék bővíteni otthonukat, de nem szeretnének túl sok időt és pénzt befektetni a teraszfedésre. A polikarbonát anyag rendkívül tartós, és ellenálló, így hosszú élettartamot biztosít a teraszának.

A polikarbonát egy rendkívül könnyű és rugalmas anyag, így lehetővé teszi a teraszfedés különböző formáinak kialakítását, hogy maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló területet. A polikarbonát könnyen karbantartható, mivel csak egy egyszerű tisztítási folyamatot igényel.

Minden általam épített polikarbonát tetőre garanciát vállalok, a kivitelezés tekintetében. A gyártó csak akkor vállal garanciát a termékre, ha az megfelelően van telepítve.


Lemezes teraszfedés

Lemezes fedéssel akár az alacsony dőlésszögű tetők fedése is biztosított. A cserepeslemez ami hasonlít a cserép formához, de lemezből van. Ezek tábla méretben kaphatóak, amit a forgalmazó méretre vág nekünk (bizonyos méretek között) Ezek a lemezek 10 fok feletti tetőre alkalmasak.

Lemez fedésnél kiemelném a trapézlemezt ami több mintában és színben elérhető. Kérhető alsó rétegben is, szín azonos festéssel vagy akár filcezéssel is. A filcezés előnye, hogy a keletkezett páralecsapódás a lemez alján felszívódik a filcen és napközben elpárolog. Így nem fog a tető alatt csöpögni. Ezt el lehet kerülni egy fóliázással is, de az nem esztétikus. Ez a fedés 10 fok alatti tetőkön is alkalmazható.

ELÉGEDETTSÉG

Az általam végzett teraszépítés magas minőségű, így biztos lehet abban, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

GARANCIA

Az általam készített teraszokra garanciát vállalok, így ha bármilyen probléma merül fel, állok rendelkezésre a megoldáshoz