Gipszkartonozás

Csak a képzelet szabhat határokat, a munkámra igényes vagyok, a legjobb tudásom szerint készítem el, kreatív vagyok, akár festve is elkészítem amit kér az ügyfél.

Referenciáim valódiak, megtekinthetőek, leinformálhatóak.

Gipszkarton hangszigetelő falak

Minden esetben a profilok alá hangszigetelő szivacsot teszek, egy 4-5 cm-t távolságot kihagyok az eredeti és az előtét fal között, mert a levegő a legjobb hangszigetelő. A profilokba 5cm-es (de kérésre 7, vagy 10 cm-es kőzetgyapotot teszek. A gipszkarton borítás minden esetben speciális, gyártótól függ, (rigips kék aqustic, knauf rózsaszín, stb…) hangszigetelő.

Válaszfalak beépített polccal

Van olyan válaszfal ami egy szobát választ ketté, ez egy egyedi megoldás, ahova egységesen kellett mind a 2 szobába polcokat beépíteni, így eltolva volt kivitelezhető. Az éleket minden esetben élvédőzöm, és többször glettelem. A polcok masszívak. Kérésre spot lámpa beépíthető, ezt a kivitelezés előtt kell megbeszélni.

Gipszkarton álmennyezetek, mennyezeti szigetek

Az álmennyezetek kialakítása bármilyen lehet, az épület adottsága és az ügyfél kérése alapján. Van olyan ahol teljes mennyezetet el kell takarni egy síkban, sülyesztett spot világítással. Van ahol oldalt egy dobozzal kell takarni a csöveket és középen egy szigetet kérnek spot és rejtett led világítással. Sokat dob a lakáson, amikor a mennyezetre egy extrém formát kérnek.

Gipszkarton média falak

A média falak kialakítása több tervezést vesz igénybe az ügyfeleknek is, el kell dönteni, mi kerüljön be a falba, milyen vezetékek, hol lesznek az eszközök, milyen széles a jelenlegi tv, de arra is gondolni kell, hogy ha cserélnek TV-t akkor beférjen. Szóval a jövőre is gondolni kell. A módosítás szinte lehetetlen, mert akkor szét kell szedni szinte az egész szerkezetet. Beépített spot, led, és vezetékezés ami össze köti a polcokat, rejtett kábel csatornák, hogy a tv alatt ne legyen sok-sok vezeték.